be2 Test en Recensies

Algehele Beoordeling
4.3/5.0
Communicatie
Match-systeem
Mobiel te Gebruiken
Registratie
Ondersteuning
Algemene Voorwaarden


be2 is een grote en populaire online dating service. Het bedrijf is in 2004 opgericht en wordt vandaag de dag vertegenwoordigd door tientallen landen verspreid over 6 continenten. be2 is voor singles die op zoek zijn naar een vaste en langdurige relatie.

Bezoek Website van be2 >>


be2 Communicatie

Algehele Beoordeling
E-mail
Chatfuncties
Videochat
be2 scoort goed op het gebied van communicatie. Berichten sturen naar andere leden gebeurt met de goed uitgeruste e-mailfunctie. be2 biedt geen mogelijkheden om met andere leden te chatten. Het is niet mogelijk om te videochatten. Alles samengenomen biedt be2 goede middelen om in contact te komen met andere gebruikers.

be2 Match-systeem

Algehele Beoordeling
Persoonlijkheidstest
Profiel-matching
Profielbezoekers
Blokkeer Gebruikers
Het gebruikte systeem voor het matchen van profielen werkt goed en effectief. Er is sprake van een korte persoonlijkheidstest. Geschikte gebruikersprofielen worden voorgesteld op basis van verschillende eigenschappen. Premiumleden kunnen zien wie hun profiel hebben bezocht. We konden niets vinden over de mogelijkheid om andere leden te blokkeren. Alles samengenomen biedt be2 een sterk matchingssysteem.

be2 Zoekopties

Algehele Beoordeling
Zoek Foto's
Zoek op Keyword
Zoek op Nu Online
Zoek Op Profiel Criterium
Laat Nieuwe Leden Zien
be2 laat een goede indruk achter met de mogelijkheden die het biedt om zelf actief naar geschikte profielen te zoeken. Er is geen sprake van een zoekfunctie die exclusief werkt op basis van profielfoto’s. Het is niet mogelijk om naar bepaalde trefwoorden te zoeken in gebruikersprofielen. Daarnaast is het ook niet mogelijk om te zien welke leden er op dit moment online zijn. Een doelgerichte zoekopdracht naar specifieke profielcriteria is wel mogelijk met be2. Nieuwe partnersuggesties worden weergegeven. Alles samengenomen zijn de mogelijkheden om zelf actief te zoeken op be2 zeer goed.

be2 Mobielgebruik

Algehele Beoordeling
Mobiel te Gebruiken
App-gebruiksvriendelijkheid
Android App
iPhone App
be2 presteert goed bij gebruik op mobiele apparaten. De website is goed te gebruiken met een tablet of smartphone. Er is op dit moment geen Android-app van be2. Een iPhone-app voor be2 is niet beschikbaar. Qua mobielgebruik scoort be2 middelmatig.

be2 Gebruiksvriendelijkheid

Algehele Beoordeling
Facebook Anmeldung
Registreergemak
Gebruiksgemak
Op het gebied van registratie en gebruiksvriendelijkheid scoort be2 erg goed. De registratie is al binnen een paar stappen afgerond. Je kunt je profiel met gemak binnen een paar minuten opstellen. De website van be2 is erg gebruiksvriendelijk. Het is duidelijk en mooi aangekleed. be2 krijgt een hoge score op het gebied van gebruiksvriendelijkheid.

be2 Populariteit

Algehele Beoordeling
Facebook Seite
Man/Vrouw-verhouding 57/43
Algemene Leeftijdsgroep 20-40
be2 is een populaire datingsite met een groot publiek. be2 wordt over de hele wereld gebruikt door singles. Er zijn ongeveer evenveel mannen als vrouwen geregistreerd, wat zorgt voor een goede balans. De leeftijdsverdeling van de leden bevindt zich ongeveer in het middenveld. be2 is een van de grotere internationale online dating services.

be2 Ondersteuning

Algehele Beoordeling
Ondersteuning FAQ
E-mail / Contactformulier
Telefoon
Nuttige Artikelen
Forum
be2 presteert goed op het gebied van klantenservice. Dankzij de VGV-lijst worden de belangrijkste vragen snel en gemakkelijk beantwoord. Persoonlijke hulp is ook mogelijk via de mail. Er wordt geen service door be2 aangeboden over de telefoon. Er is een bescheiden selectie van artikelen te vinden over dating. be2 biedt geen gebruikersforum. Alles samengenomen is de service van be2 erg sterk en goed.

be2 Algemene Voorwaarden

Algehele Beoordeling
Free Offer
Hoogste Prijs 49,00 EUR
Laagste Prijs 24,00 EUR
Gratis Proefperiode 0
Maandabonnement
be2 heeft een aantrekkelijk aanbod wat betreft kosten en bijbehorende voorwaarden. Er bestaat de mogelijkheid om een gratis lidmaatschap af te sluiten met beperkte functies. Maandelijks opzeggen is niet mogelijk. Alles samengenomen zijn de voorwaarden van be2 eerlijk en goed.

be2 Overzicht

be2 Screenshot

be2 heeft goed gepresteerd in onze test. De communicatie met andere leden kan via de interne mailfunctie. Het profielmatchingssysteem is gebaseerd op profielcriteria en een korte persoonlijkheidstest. De zoekopties van be2 zijn erg handig en makkelijk in gebruik te nemen. be2 is ook goed te gebruiken op mobiele apparaten. Het makkelijke gebruik van de website is in het bijzonder erg goed geregeld. be2 is een erg populaire dating service met veel geregistreerde leden. Hulp en ondersteuning zijn in voldoende mate beschikbaar. De kosten en voorwaarden zien er eerlijk en goed uit. Opgesomd presteert be2 erg goed en wordt het overduidelijk aangeraden door onze redactie.

Tot Op Heden Zijn Er Geen Recensies voor be2. Schrijf Als Eerste een Recensie.