FAQ

Op online datingsites registreert u zich en maakt u uw eigen profiel. Gebaseerd op de informatie van uw profiel en een persoonlijkheidstest, ontvangt u vervolgens suggesties voor eventuele partners. U kunt dan contact opnemen met deze mensen om uit te vinden of hij of zij degene is waar u een relatie mee wilt beginnen.
Het meest belangrijks waar u naar moet zoeken op datingsites is dat het leden heeft van uw leeftijd. Ook moeten de verwachtingen van een relatie overeenkomen met die van u. Er bestaan platformen voor alleen flirten terwijl anderen gefocust zijn op serieuze relaties.
DatingExperts.be helpt u om het beste datingsites te vinden wat aan uw behoeften voldoet. Wij geven u een overzicht van de topproviders. Vervolgens laten wij u de meest belangrijke selectiecriteria zien en hoe de providers hierin scoren. Alle data wordt regelmatig geüpdatet om vergelijkingen altijd actueel te houden.
Online datingsites moeten worden geselecteerd op de volgende, vooral belangrijke criteria: het aantal leden, het mechanisme voor partnersuggesties, de profielbrowsingopties en de beschikbare opties voor het communiceren met andere leden. Natuurlijk is het vertrouwen in de provider en de eerlijke contractvoorwaarden ook essentiële criteria.
Niet weten waar u naar op zoek bent op een online datingsite is een grote fout. DatingExperts.be help u om te weten welke criteria u moet overwegen wanneer u verschillende dating-platformen vergelijkt en laat u zien hoe deze hierin scoren. Op deze manier helpt DatingExperts.be u om een verstandige keuze te maken.
Het belangrijkste is dat het partnersuggestiemechanisme goed is doordacht. Alleen op die manier zullen de resulterende partnersuggesties echt passen bij uw profiel. Mechanismen die langere tijd in gebruik zijn geweest en die succesvol zijn geweest met gematchte partners zijn het beste.
Wat telt, is niet het totale aantal leden, maar het aantal leden in het land waar u wilt zoeken naar een partner. Bovendien moet u controleren of het aantal leden die aangegeven worden, ook actieve leden zijn.