Meetic Test en Recensies

Algehele Beoordeling
4.8/5.0
Communicatie
Match-systeem
Mobiel te Gebruiken
Registratie
Ondersteuning
Algemene Voorwaarden


Meetic is een website die gericht is op het samenbrengen van singles uit dezelfde regio. Meetic organiseert singles-activiteiten door het hele land en spitst zich toe op elke provincie van Nederland. De website richt zich op jonge singles die graag anderen ontmoeten in dezelfde levensfase en met dezelfde interesses. Deze website is zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar leuke singles in de eigen regio!

Bezoek Website van Meetic >>


Meetic Communicatie

Algehele Beoordeling
E-mail
Chatfuncties
Videochat
Meetic biedt verschillende communicatiemogelijkheden. Gebruikers met een Full Membership kunnen andere gebruikers een e-mailbericht sturen. Ook kunnen leden met een Full Membership met elkaar chatten. Het is niet mogelijk om te chatten met een videocamera. Al met al is de communicatie bij Meetic uitmuntend geregeld.

Meetic Match-systeem

Algehele Beoordeling
Persoonlijkheidstest
Profiel-matching
Profielbezoekers
Blokkeer Gebruikers
Het matchingsysteem van Meetic is uitgebreid en effectief. Er wordt bijvoorbeeld een persoonlijkheidstest gebruikt om matches te maken. Ook wordt er voor het maken van matches gekeken naar profielcriteria. Gebruikers kunnen verder zien wie er naar hun profiel gekeken heeft. Het is bij Meetic niet mogelijk om andere gebruikers te blokkeren. Al met al is het matchingsysteem van Meetic zeer goed en erg effectief.

Meetic Zoekopties

Algehele Beoordeling
Zoek Foto's
Zoek op Keyword
Zoek op Nu Online
Zoek Op Profiel Criterium
Laat Nieuwe Leden Zien
Er zijn verschillende manieren om een potentiële match te vinden via Meetic. De gebruiker kan niet zoeken door middel van foto’s. Wel is het mogelijk om te zoeken op zoekwoorden. Ook kan de gebruiker anderen selecteren uit een lijst gebruikers die online zijn. Verder kan er gezocht worden op profielcriteria. Het is niet mogelijk te zoeken naar nieuwe leden. De zoekmogelijkheden van Meetic zijn dus niet geheel volledig, maar wel ruim en effectief.

Meetic Mobielgebruik

Algehele Beoordeling
Mobiel te Gebruiken
App-gebruiksvriendelijkheid
Android App
iPhone App
Meetic is op een mobiele telefoon net zo goed te gebruiken als op de computer. De mobiele versie van de website is ten eerste uitstekend. De Meetic-app is echter net zo goed als de website. Android-toestellen kunnen gebruik maken van de officiële Meetic-app. Ook voor iOS-gebruikers is er een officiële Meetic-app. Meetic scoort dus perfect op het gebied van mobiele bruikbaarheid.

Meetic Gebruiksvriendelijkheid

Algehele Beoordeling
Facebook Anmeldung
Registreergemak
Gebruiksgemak
Het is gemakkelijk en snel om een profiel aan te maken op Meetic. Het is niet mogelijk om een account aan te maken door middel van Facebook. Het maken van een account op de website is echter zo gebeurd. Het geheel invullen van het profiel kost iets meer tijd. Als het profiel eenmaal ingesteld is, is de website heel gemakkelijk. Wat betreft gebruikersgemak en registratie is Meetic een hele goede website.

Meetic Populariteit

Algehele Beoordeling
Facebook Seite
Man/Vrouw-verhouding 60/40
Algemene Leeftijdsgroep 25-35
Meetic is een erg populaire website. De website telt vele duizenden leden. Deze leden hebben allen zeer duidelijke profielen. Er zijn meer mannen dan vrouwen op de website, een ratio van 60/40. De meeste gebruikers zijn jong, de gemiddelde leeftijd is 25-35. Meetic is dus een erg populaire website onder jonge singles.

Meetic Ondersteuning

Algehele Beoordeling
Ondersteuning FAQ
E-mail / Contactformulier
Telefoon
Nuttige Artikelen
Forum
Meetic zet zich hard in om haar gebruikers te ondersteunen. Op de website is een sectie met veel gestelde vragen te vinden. Ook is het mogelijk om via e-mail contact op te nemen met het supportteam. Telefonisch contact is ook mogelijk via het directe telefoonnummer op de website. Verder zijn er nog hulpartikelen op de website te vinden. Er is geen gebruikersforum te vinden. Al met al is de support die Meetic biedt uitmuntend.

Meetic Algemene Voorwaarden

Algehele Beoordeling
Free Offer
Hoogste Prijs 24,00 EUR
Laagste Prijs 9,00 EUR
Gratis Proefperiode 0
Maandabonnement
De gebruikersvoorwaarden van Meetic zijn duidelijk en helder. Het is mogelijk om een gratis account aan te maken. Het betaalde account biedt echter veel essentiële opties en is de prijs dus zeker waard. De opzegvoorwaarden zijn relatief helder. Het is niet mogelijk om het betaalde account gratis uit te proberen. Wel is het mogelijk een betaald account maandelijks op te zeggen. De gebruikersvoorwaarden van Meetic zijn dus relatief voordelig voor de gebruiker.

Meetic Overzicht

Meetic Screenshot

Meetic wil het jonge singles gemakkelijk maken een match te vinden en slaagt daar goed in. Er zijn fantastische communicatiemogelijkheden bij Meetic. Ook het matchingsysteem is perfect geregeld. De zoekfunctie is eenvoudig en helder. De mobiele bruikbaarheid is perfect. Registreren is zeer gemakkelijk, maar het volledig invullen van een profiel kost tijd. Het is een populaire website, zeker onder jonge singles. De website doet haar uiterste best deze gebruikersgemeenschap optimaal te ondersteunen. De voorwaarden die de website biedt, zijn acceptabel. Al met al is Meetic zeker een aanrader voor iedereen die zoekt naar singles in eigen regio!

Tot Op Heden Zijn Er Geen Recensies voor Meetic. Schrijf Als Eerste een Recensie.