MetJou.nl Test en Recensies

Algehele Beoordeling
4.3/5.0
Communicatie
Match-systeem
Mobiel te Gebruiken
Registratie
Ondersteuning
Algemene Voorwaarden


MetJou.nl is een datingwebsite voor jonge, actief flirtende mensen tussen de twintig en veertig. Er zijn echter ook veel gebruikers die onder andere leeftijdscategorieën vallen. MetJou.nl groeit snel en is naar eigen zeggen één van de grootste datingsites van Nederland.

Bezoek Website van MetJou.nl >>


MetJou.nl Communicatie

Algehele Beoordeling
E-mail
Chatfuncties
Videochat
Er zijn vele manieren om met andere gebruikers te communiceren op MetJou.nl. Het is bijvoorbeeld mogelijk om e-mailberichten te sturen naar andere gebruikers. Ook is er een chatfuntie beschikbaar op de website. Er is geen functie voor videochats op de website te vinden. De communicatiemogelijkheden zitten goed en duidelijk in elkaar.

MetJou.nl Match-systeem

Algehele Beoordeling
Persoonlijkheidstest
Profiel-matching
Profielbezoekers
Blokkeer Gebruikers
MetJou.nl bevat een eenvoudig en duidelijk matchingsysteem. Er wordt geen persoonlijkheidstest gebruikt om matches te maken. Voor het maken van matches wordt gekeken naar de profielcriteria van gebruikers. Gebruikers kunnen zelf niet zien wie hun profiel bekeken heeft. Ook is er niet de mogelijkheid andere gebruikers te blokkeren. Het matchingsysteem van MetJou.nl is eenvoudig en effectief.

MetJou.nl Zoekopties

Algehele Beoordeling
Zoek Foto's
Zoek op Keyword
Zoek op Nu Online
Zoek Op Profiel Criterium
Laat Nieuwe Leden Zien
De mogelijkheid om andere gebruikers te vinden is zeer uitgebreid op MetJou.nl. Ten eerste is het mogelijk om te zoeken via foto’s. Ook kan er gezocht worden met zoekwoorden. De gebruiker kan verder kiezen uit een lijst leden die op dat moment online zijn. Ook kan de gebruiker zoeken via profielcriteria. Het is niet mogelijk om te zoeken op leden die nieuw zijn op de website. Al met al zit het zoeksysteem van MetJou.nl fantastisch in elkaar.

MetJou.nl Mobielgebruik

Algehele Beoordeling
Mobiel te Gebruiken
App-gebruiksvriendelijkheid 0
Android App
iPhone App
Het bezoeken van MetJou.nl op een telefoon is eenvoudig. De mobiele website zit feilloos in elkaar. Er is echter geen app te gebruiken. Er is geen app voor Android-toestellen. Ook voor iOS-toestellen is er geen app beschikbaar. Ondanks het gebrek aan apps is de mobiele bruikbaarheid van MetJou.nl fantastisch.

MetJou.nl Gebruiksvriendelijkheid

Algehele Beoordeling
Facebook Anmeldung
Registreergemak
Gebruiksgemak
Het is relatief gemakkelijk om een account aan te maken op MetJou.nl en om de website te gebruiken. Het is niet mogeijk om via Facebook in te loggen. Het aanmaken van een account is niet moeilijk. Het kost wel veel tijd om een profiel volledig in te vullen. Daarna is het gebruiken van de website vrij gemakkelijk. Het registreren op en gebruik maken van MetJou.nl is niet moeilijk.

MetJou.nl Populariteit

Algehele Beoordeling
Facebook Seite
Man/Vrouw-verhouding 50/50
Algemene Leeftijdsgroep 20-50
De website MetJou.nl is relatief populair. Het is één van de grootste datingsites van Nederland, dus er zijn vrij veel leden. Het gemiddelde profiel is goed ingevuld. De man/vrouw-verhouding is precies 50/50. De gemiddelde leeftijd van de leden zit tussen 20 en 50 jaar oud. Al met al maakt dit MetJou.nl een populaire website met een gemiddelde gebruikersgemeenschap.

MetJou.nl Ondersteuning

Algehele Beoordeling
Ondersteuning FAQ
E-mail / Contactformulier
Telefoon
Nuttige Artikelen
Forum
De klantenservice van MetJou.nl is vrij goed. Op de website is een sectie met veel gestelde vragen te vinden. Ook is het mogelijk om per e-mail contact op te nemen met een supportteam. Het is niet mogelijk om telefonisch contact op te nemen met vertegenwoordigers van de website. Wel bieden ze artikelen met tips en hulp aan op de website. Er is geen gebruikersforum beschikbaar. Kortom, MetJou.nl biedt haar leden relatief goede ondersteuning.

MetJou.nl Algemene Voorwaarden

Algehele Beoordeling
Free Offer
Hoogste Prijs 31,00 EUR
Laagste Prijs 20,00 EUR
Gratis Proefperiode 0
Maandabonnement
De voorwaarden van MetJou.nl zien er redelijk uit. Het is mogelijk om een gratis account aan te maken. De kosten van een betaald account zijn gemiddeld. Er zijn voorwaarden te vinden voor het stopzetten van een betaald account. Het is niet mogelijk om het betaalde account uit te proberen. Wel is het mogelijk om een betaald account maandelijks stop te zetten. De voorwaarden voor gebruik van MetJou.nl zijn relatief voordelig voor de gebruiker.

MetJou.nl Overzicht

MetJou.nl Screenshot

MetJou.nl is een datingwebsite die zich richt op eenvoud, gebruikersgemak en snelheid. Het is daarom erg gemakkelijk om direct te communiceren met andere leden. Het matchingsysteem is eenvoudig en effectief. De zoekfuncties zijn uitgebreid en bieden veel mogelijkheden. De website is op een mobiele telefoon te gebruiken, maar niet via een app. Het is relatief gemakkelijk voor een gebruiker om zich aan te melden voor MetJou.nl. De website is populair en vrij groot. De klantenservice is relatief goed. De voorwaarden voor gebruik zijn duidelijk en relatief gunstig. Al met al raden wij MetJou.nl aan voor mensen die graag actief flirten met anderen en al dan niet zoeken naar een vaste relatie.

Tot Op Heden Zijn Er Geen Recensies voor MetJou.nl. Schrijf Als Eerste een Recensie.

Copyright © 2020 | Alle rechten voorbehouden